#15 Landar och förbereder

Igår morse kom jag hem efter tre dagar i Göteborg tillsammans med Ina och Victoria. Ett varmt och grönt Göteborg. Trots fruktansvärd mensvärk, en himla massa svett och ytterst få timmars sömn på nattåg både ner och upp genom landet har det varit en bra weekend! Har aldrig varit i Gbg förut och vill absolut tillbaka fler gånger, för att få se och uppleva mer. 
 
Annars går jag omkring i någon slags dimma av fönekelse över att jag har ynka tre dagar kvar här i Vindeln. Pappa har hämtat i princip alla mina grejer, rummet ekar tomt och dammråttorna kryper i hörnen. Idag ska jag börja flytta tillbaka möblerna som de stod när jag kom hit och börja med de städuppgifter man kan göra i förväg. Konstigt, det känns väldigt konstigt, och vemodigt. Men mina tre månader här har verkligen gett mig så himlahimla mycket.
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

#14 Things to do

 
Jag har lite mer än en vecka kvar här i Vindeln. Eftersom jag åker till Göteborg på torsdag börjar jag redan nu med att tvätta, städa och packa ihop. På måndag morgon hämtar pappa mig på tågstationen i Umeå, skjutsar mig tillbaka hit och tar med sig i princip alla mina grejer hem. Nästa onsdag är det skolavslutning och dagen efter ska mitt rum vara urstädat och nyckeln lämnas tillbaka. Mina knappa tre månader här har gått så fruktansvärt fort och jag hoppas allt jag kan, fast samtidigt inte för mycket, på att jag får komma tillbaka hit i höst och studera byggnadsvård.
 
Nu ska jag äta tortellini och se på New Girl ♦
Allmänt | | Kommentera |
Upp